Nyheter

Är du singel och vill mingla, lyssna på livemusik och äta god mat?
Kom då till Nimbus Café på alla hjärtans dag!

Livemusik med Linn Sörensson & Otto Falk.

125 kr/person inkl mat.

För frågor och anmälan:
info@nimbusockero.se
031-962555

Sagt om Nimbus

Vill varmt rekommendera Tornet som en ostörd och skön plats för konferens och möten. Här har vi haft många goá samtal och kunnat mötas som enbart människor men också i de roller vi har i arbetslivet. Bra mat och gott omhändertagande från personalen. Att kunna ta sig ett dopp i havet är heller inte dumt!

Jessica Thompson, Torslanda Rektor vid Lindholmens Tekniska Gymnasium

Nimbus är så vackert beläget! Jag bor på vandrarhemmet i perioder under hela året, då jag reser i mitt arbete. Här får jag ro och vila och får se naturen och havets skiftningar. Maten är god och inte minst andan på stället. En plats jag gärna återvänder till!

Ann-Katrin Berggren, Limhamn Distriktsläkare

Jag äter ofta lunch på Nimbus! Hemlagad god mat med bra råvaror. Salladsbordet är oerhört fräscht. Det är en härlig atmosfär på stället, personalen är trevlig och man bemöts med värme.

Kaan Artblom, Göteborg Kundrådgivare på SEB Hönö

Nimbus hemmagjorda chokladbollar är kanongoá! Jag är på caféet några gånger i veckan och handlar, mest fika men också lunch.

Martin Gustavsson Hönö, studerande på Maskinprogrammet Öckerö gymnasieskola.

Nyheter

Singelmingel 14 feb

Categories: Nyheter

Är du singel och vill mingla, lyssna på livemusik och äta god mat? Kom då till Nimbus Café på alla hjärtans dag! Livemusik med Linn Sörensson & Otto Falk. 125 kr/person inkl mat. För frågor och anmälan: info@nimbusockero.se 031-962555