Bastu på Öckerö

Sauna / Bastu

Bada bastu hos oss

Hyr vår fina bastu längst ut på bryggan med havet bara några meter från fönstret! 

Ni kan basta upp till 8 personer i två eller fyra varma timmar. Bada kan ni göra både inne i hamnen och på den nya bryggan ut mot havet.

Dusch och toalett finns längre in på bryggan som ni får en kod till via info-mejlet. (OBS kolla skräppost om du inte får ett mejl direkt). 

Priset är 300 kronor för 2 timmar eller 600 kronor för 4 timmar och avbokning senast dagen innan för full återbetalning.  Avbokning samma dag ger ingen återbetalning. Betalning sker via Swish i samband med er bokning direkt här på webbplatsen. 

För bokning använd bokningsformuläret nedan, vid eventuella problem kontakta oss på info@nimbusockero.se eller ring oss på 031-96 25 55. 

Boka Bastu

Boka bastu online här nedan, när du har valt datum så slutför du din bokning genom betalning via Swish, där efter får du en bokningsbekräftelse på den e-postadress som du har angett i bokningen.

För kännedom: Bastun kommer att renoveras under oktober månad och därför kommer det inte gå att boka den under den perioden.

OBS! Bokning kan ske senast 1 dag innan önskat datum, vill ni boka samma dag så är ni välkomna att ringa oss för bokning på telefon: 031-96 25 55. Avbokning av bastu samma dag, ingen återbetalning.

Vi sparar era uppgifter för att hantera er bokning. Läs gärna vår integritetspolicy

Laddar…

Ett dopp efter bastun?

Boka bastu

Nimbus Öckerö

Svalka dig i havet efter eller innan ett varmt bastubad hos oss på Nimbus Öckerö.

Kontakt

Nimbus Öckerö
Björnhuvudsvägen 49
475 31 Öckerö
Tel: 031-96 25 55
info@nimbusockero.se

Vägbeskrivning

Projekt

Läs mer om Leader och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Följ oss

Om Nimbus Öckerö

Nimbus Öckerö har lunch, café, boende och utrymmen för konferenser med en fantastisk närhet till havet i Göteborgs skärgård.

Den perfekta platsen för konferens, lunch eller en helgutflykt.

Vi finns strax intill Öckerö färjeläge. Här finns även Nimbuskyrkan och flera andra verksamheter.

Integritetspolicy | Jobba hos oss