Nyheter

Singelmingel 14 feb

Är du singel och vill mingla, lyssna på livemusik och äta god mat? Kom då till Nimbus Café på alla hjärtans dag! Livemusik med Linn Sörensson & Otto Falk. 125 kr/person inkl mat. För frågor och anmälan: info@nimbusockero.se 031-962555

Julstämning i caféet

I kommande två veckor serverar vi julinspirerad dagens lunch, det går även att köpa till en sill-och laxtallrik till förrätt. Varmt välkomna!

 

 

Doug Seegers kommer till Öckerö!

Sön 2 dec kl. 18.

Det blir egna jullåtar, klassiska julhits och innerlig värme på Doug Seegers turné ”Give it away Christmas tour 2018”.

Förra årets julturné blev en succé med fyllda hus runt om i Sverige. Även i år gör Doug konserterna till förmån för barn i Uganda som har gatan som sitt hem. Doug Seegers, som är ambassadör för Erikshjälpen, har själv besökt Uganda för att se arbetet som Erikshjälpen driver tillsammans med lokala partnerorganisationer.

Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills Veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville och resten är, som man brukar säga, historia.

Under julkonserterna vill Doug komma nära sina åhörare. Det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme. Doug kommer sjunga klassiker som ”Silent Night” och “Rudolph the Red Nosed Reindeer” blandat med egna sånger.

Här på Öckerö kommer även en lokal barnkör medverka.

Biljetter förköps på Nimbus Café eller på www.tickster.com för 295 kronor. Går även att köpas vid dörren för 320 kronor.

Adventsbuffé i caféet kl. 13-18. 165 kr/person inkl. dricka och kaffe.