Samtal i sommarkvällen med Dan Ådahl & Marie Antonsson   Det Finaste du kan ge till Gud är det Fulaste du har. Dan Ådahl har jobbat som lärare i 25 år, men de sista 20 åren av yrkeslivet bytte han inriktning radikalt, och blev konsult med processkartläggning och verksamhetsutveckling som huvuduppgift. Efter en stroke 2013 bestämde sig Dan ännu en gång för att byta inriktning radikalt. Den här gången gällde det hans eget liv. Dan insåg nämligen att han var alkoholist och att han behövde hjälp. Genom Valet i Göteborg och 12-stegsprogrammet fick han äntligen lära sig hur man kan leva...

Fortsätt läsa

Samtal i sommarkvällen med Markus Torgeby “Jag pratar om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Jag pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Jag pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa.” Moderator för kvällen är Lars Olsson. Onsdag 21 juli kl. 18:00 i caféet på Nimbus. Varmt välkomna!

Fortsätt läsa

Nimbus Öckerö

Öppet på helgen!

Vi har öppet på helgen! Varmt välkommen att besöka oss nu även under helgen. Öppet lördag & söndag 11:00-16:00 Vi serverar varmrökt lax med fransk potatissallad, matpajer, bakad potatis med västkuströra, fika & glass.

Fortsätt läsa

Kontakt

Nimbus Öckerö
Björnhuvudsvägen 49
475 31 Öckerö
Tel: 031-96 25 55
info@nimbusockero.se

Vägbeskrivning

Projekt

Läs mer om Leader och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Följ oss

Nimbus Öckerö logo
Om Nimbus Öckerö

Nimbus Öckerö har lunch, café, boende och utrymmen för konferenser med en fantastisk närhet till havet i Göteborgs skärgård.

Den perfekta platsen för konferens, lunch eller en helgutflykt.

Vi finns strax intill Öckerö färjeläge. Här finns även Nimbuskyrkan och flera andra verksamheter.

Integritetspolicy